• Dagens outfit og cardio

  Hei kjære lesere!

  Jeg håper dere hadde en flott 17.mai og en deilig helg, det hadde definitivt vi. Jeg bakte glutenfri festkake for første gang, helt sinnsykt god på smak! Sunt og godt. Tenkte å dele oppskriften her på bloggen, men må få lastet opp bildene fra helgen først.

  Igår var det 3 uker siden inngrepet og nettopp denne dagen hadde jeg sett frem til lenge. Jeg har vært så rastløs de siste ukene fordi jeg har hatt fullstendig treningsforbud, en helt grei følelse å få lov til å kjenne på etter mange år som sofasliter, men i går skulle jeg endelig få lov til å gjenoppta treningen. Jeg gledet meg som et barn på julaften og lurte på om kroppen ville godta overgangen. I og med at jeg ikke får lov til å løfte tungt på enda et par uker så ble det med litt cardio, helt greit for min del. Jeg syklet i ca 30 minutter, lav intensitet og svetten haglet som bare det! Tror nok kroppen fikk litt "sjokk" etter noen ukers pause. Den restituerer seg fremdeles etter inngrepet så det tar vel litt tid før formen er på "topp" igjen.

  Jeg dristet meg til å prøve meg på en bitteliten beinøkt og det gikk for såvidt greit. Kjørte på med lårcurl og utfall med veldig lite vekter, ellers tok jeg det piano. Koste meg, fikk tid for meg selv og koblet helt av. Kan bare beskrives med ett ord; D E I L I G !

   


  Dagens outfit: topp fra Bikbok, bukse fra Vero moda

  Outfit: 17.mai-antrekk i pasteller

  Jeg er ikke noe særlig tradisjonell når det kommer til 17.mai-antrekket og går bestandig i kjole og høye heler. Jeg har aldri eid en bunad, faktisk aldri prøvd en, og kommer nok aldri til å eie en heller. Ikke fordi jeg synes at bunad er stygt, for det gjør jeg ikke, det finnes mange flotte bunader, men jeg er bare ikke typen til å gå i en. 

  I år falt valget på denne nydeligheten fra Elise Ryan, denne kjolen ble utsolgt tvert og jeg ventet i evigheter før jeg fikk tak i en. Kjøpte faktisk 2 kjoler, en i str 36 og en i str 38 for å være helt sikker på at jeg fikk en kjole som passet. Begge passer, men nå som jeg har operert brystene så sitter nok str 38 litt penere på enn 36, men jeg fortviler ikke - jeg har 3 døtre som antakelig mer enn gjerne tar over den ene kjolen når den tid kommer. 

   

  Kjole fra Elise Ryan (nelly.com), sko fra Sugarfree shoes (bubbleroom.no) 


  Q: HVA SYNES DU OM ANTREKKET? 
  Q: SKAL DU GÅ I BUNAD ELLER KJOLE I MORGEN? 

  Wants from Victoria's Secret

  Snart er det sommer og strandliv og jeg gleder meg så enormt! Ifjor følte jeg meg utilpass i egen kropp, men i år har jeg tenkt til å legge vonde tanker knyttet til kropp og selvbilde til side og være stolt av fremgangen min! Jeg er kanskje ikke så stram som jeg vil være enda, eller like brun som jeg ønsker, men det er greit for jeg jobber fortsatt med saken og i år er jeg fast bestemt på å nyte sommeren og strandlivet med barna mine.

  Her er noen sommerfavoritter fra Victoria's secret som snart kommer til å finne veien hjem til meg :)

  Q: HVA SYNES DERE OM SOMMERFAVORITTENE MINE FRA VS? 

  outfit: nyttårskjolen


  Kjole fra B.young, smykke fra lindex, sko fra bianco 

   

  Ønsker dere et godt nyttår! :) 

  News from nelly

  Heihei!

  Dagen har bare rast av gårde føler jeg, fra jeg stod opp til det ble kveld har det gått i ett, men det er bare gøy! Jeg har masse energi takket være treningen og jeg kan holde det gående i evigheter. Vi har ligget litt på etterskudd med julegavene og tok det meste av julegavehandlingen idag, godt å ha mesteparten ute av verden nå merker jeg. Fant en god del fint så håper alle blir fornøyde! Hadde tenkt til å investere i noe nytt undertøy, nattøy, sko og sminke, men lommeboka rakk ikke så langt, sånn er det i desember! Burde ha tenkt på det i oktober eller noe, but I'll survive. Sko får jeg mest sannsynlig i bursdagsgave fra kjæresten, viste ham hvilke jeg ønsket meg så satser på at bursdagsnissen overrasker meg på fredag når jeg fyller år, er lov å håpe ;) 

  Det ble fort et par timer på kjøpesenteret, men det gikk overraskende bra. Litt mas ble det, men ikke mer enn forventet. Gadd ikke ta med meg vogna til Lilja så fikk litt trim da jeg bærte henne i bæresela fra Ergobaby som jeg forguder, en av de bedre investeringene vi har gjort som småbarnsforeldre, anbefales på det varmeste! Bar Lilja under hele runden og hun storkoste seg og hadde oversikt hele tiden, sa ikke et kvekk. Faktisk lagde de 3 eldste mer leven enn hva hun gjorde, hun er alltid så blid og fornøyd og har bestandig et smil eller to på lur. En ordentlig blidfis. 

  Selv om jeg ikke fikk med meg noe på denne shoppingsrunden ventet en pakke på meg hos Posten. Bestilte nylig ny bh og en genser fra nelly.com som de hadde på tilbud her om dagen, ble mer enn fornøyd. Nå som jeg har gått så mye ned i vekt må jeg investere i noe nytt undertøy, har ikke så mye som passer eller sitter som det skal lenger, men det er jo også moro når man kan kjøpe mindre størrelser enn tidligere. Det er viktig at man føler seg bekvem i egen kropp og klær.


  Ny genserf fra nelly.com - Love it! 

   

  Q: Har DU unnagjort årets julegaver? 

  Outfits: årets juleantrekk

  En knapp uke igjen til julaften og man merker at jula nærmer seg med stormskritt. Tidligere i høst bestilte jeg årets julekjole fra bubbleroom, synes den er knallfin! Men så er det jo ofte slik at man sjeldent blir fornøyd med hva man skal ha på seg og jeg har flere kjoler som jeg har lyst til å vie min oppmerksomhet til i jula, ingen av de har jeg brukt tidligere så jeg gleder meg til å kunne pynte meg i disse. Vi reiser bort i jula og derfor må jeg plukke ut de jeg synes er finest, kan ikke ha med meg hele garderoben selv om jeg har aldri så mye lyst. Her er mine favoritter, mulig jeg tar med meg enda en hvis det blir en tur ut for å sjekke utelivet. 

  Og så var det dette med sko da, for til en ny og lekker kjole må man jo ha matchende og lekre sko! Jeg lurer på om jeg finner noen på salg eller om jeg har noen liggende bortgjemt i skapet, får vel kanskje gå på skojakt i garderobeskapet før jeg tråler butikkene etter gode tilbud. 

  Q: Har du funnet årets juleantrekk? 
  Q: Hva synes du om kjolene mine?  

  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits