• Gårsdagens økt og nettshopping

  • Publisert 18.02.2014 kl.15:14. Ligger i kategorien: Trening

  Hei og hopp! 

  Igår var jeg i skikkelig vårstemning, våknet til knallvær med strålende sol, skyfri himmel og fuglekvitter og det var virkelig en booster til humøret. Jeg tuslet ned til trening i 12-tiden og var klar for en kickstart på uka, legday på planen og ved godt mot. Jeg kjørte på og ga alt jeg hadde på alle øvelser, jeg fikk også akutt lyst til å teste ut hvor mye jeg klarer å løfte i knebøy, denne øvelsen står ikke på programmet mitt for tiden så jeg klødde i fingrene etter å teste. Tidligere har jeg ikke klart å løfte min egen kroppsvekt pga svakt bekken, men i går klarte jeg det med glans! Litt tungt og ikke minst uvant siden det er en stund siden sist jeg tok knebøy med vekter, men øvelse gjør mester. Tenkte å skaffe meg belte som jeg kan bruke til de skikkelig tunge og harde løftene slik som knebøy og markløft bla. Er i hvert fall stolt over meg selv! 

  I løpet av de siste ukene har jeg blitt mye mindre rundt midjen, rumpe, lår og bryster og treningstøyet mitt har blitt for stort (!). Jeg har ikke gått så mye ned i vekt, men jeg har blitt en god del strammere og fettprosenten har gått ned og det synes på klærne. Før helga prøvde jeg noen klær som jeg elsket i tenårene, type bluser og topper fra Vila, bikbok ol. disse satt som et pølseskinn før jul til tross for stort vekttap det siste året, men nå fikk jeg de på uten problemer og de satt pent! Utrolig morsomt å gå på "shopping" i klesskapet og finne frem klær som man har savnet og endelig kan bruke igjen, men siden jeg ikke har noe treningstøy fra tidligere må jeg kjøpe nytt. Igår var jeg derfor på nettshopping og kjøpte meg ny treningstights og bh, gleder meg til de dukker opp i posten. Ingenting er som nytt og fresht treningstøy, skikkelig motivasjon for fremtidige treningsøkter. 


  Stay in place power "push up" til 299,- finner du her 
  Röhnisch shape Lydia anti-shake 7/8 tights i fargen watermelon til 699,- finner du her 


  Q: er treningstøy viktig for deg? 

  Utskeielser og blodig valentines

  • Publisert 16.02.2014 kl.22:19. Ligger i kategorien: Hverdags

  Heihei! 

  Håper dere har hatt en fantastisk helg til tross for dårlig vær og dårlig resultater i OL! Jeg har hatt en knall helg og føler jeg er godt forberedt på en ny uke, er vinterferie her i huset og vi gleder oss masse til å kunne ta livet med ro og bare være sammen som familie. 

  Som dere vet var det jo Valentine's day på fredag og for første gang på mange år, eller kanskje første gang i det hele tatt (husker faktisk ikke så langt tilbake) dro jeg og kjæresten ut for litt kvalitetstid sammen. Vi finner altfor sjeldent på noe sammen som par, vi er stort sett foreldre og har vært det i en god del år så det var godt å få barnepass og kunne stikke ut for litt etterlengtet kvalitetstid. Vi ringte rundt for å booke bord til et bestemt klokkeslett, men det var stort sett fullt overalt så jeg anbefalte å dra på Katti (Fredrikstad) for jeg har vært fornøyd med maten der tidligere når jeg har vært innom for å spise lunsj og var sikker på en god matopplevelse. Så feil kan man altså ta. De hadde et fåtall kelnere som serverte til tross for at valentines er en travel dag, maten var kald og mangelfull da vi fikk den servert, desserten kom ikke før 1 time etter at vi hadde bestilt og prisen var altfor stiv i forhold til kvaliteten på maten, opplevelsen og det hele - tommel NED!! Vi drar ikke dit igjen for å si det slik. Heldigvis rakk vi kinoen i tide, valget falt på "12 years a slave" - en fantastisk film basert på en sann historie om slaveri i USA på 1800-tallet, jeg anbefaler alle å se den. 

   


  Valentinesgave fra London, falt i god jord hos mor ja

  Med overskriften "Utskeielser og blodig valentines" høres det jo nesten ut som om jeg har begått drap eller noe. Det har jeg ikke. Faktisk passer de ovennevnte som hånd i hanske, jeg fikk nemlig tanta på besøk på den meget røde dagen "alle hjerters dag", for en ironi. Kroppen er i ulage og magen er oppblåst, faktisk ser jeg ut som jeg er 5 måneder på vei idag, herlig. Vel, det var i grunn godt den dukket opp nå før selvtiliten fikk seg en brutal knekk, jeg har nemlig vært et matvrak og et momsetroll den siste uka og har hatt cravings på junk, sjokis og lakris, noe jeg ofte får før uka.Selvkontrollen har vært så som så og jeg har skammet meg som ikke har klart å temme trollet i meg, men jeg har vært for svak. Jeg hadde mamma på besøk forrige helg siden kjæresten var i London på guttetur, og siden hun hadde med litt snop forsvant selvkontrollen rimelig fort, dessverre. Jeg har greid meg gjennom uka, frem til fredagen, heldigvis har jeg ikke merket noe på kroppen før tanta dukket opp. Nå gjenstår det å se fremover, fokusere på målet og prøve å temme matvraket som dukker opp 1x i måneden, har du tips til hvordan man får bukt med cravingens før uka så legg mer enn gjerne igjen en kommentar! Jeg er desperat og tar imot de råd jeg kan få! 


  En av mange utskeielser

  Mens mamma var her benyttet jeg meg av sjansen til å svippe innom helsekostbolaget i svinesund for å kjøpe inn litt kosttilskudd, var en overkommelig pris og superservice så nå vet jeg hvor jeg skal handle helsekosten min fremover. Var også innom disse klesbodene på utsiden og fikk med meg 3 stk superherlige tights med mønster, de ropte om oppmerksomhet der de hang og jeg måtte bare ta en titt. Tykke, gode og helt utrolig herlige tights til en rimelig penge - jeg er superduper fornøyd og har bodd i disse den siste uka. 

   

  Ellers har helgen gått rolig for seg, med de olympiske leker surrende på tvn i bakgrunnen, husarbeid som må gjøres og unger som leker og krangler om hverandre. Vi har spilt Yatzy hvor jeg som vanlig gikk av med seieren med fremragende resultater, jeg har bakt brød både til meg selv og til mann og barn OG jeg har lagd deilig brownieskake, hva mer kan man forlange av helgen?

  Q: Hadde du en fin valentine's day? Fikk du noe fint?
  Q: Har du hatt en fin helg?

  Nedtur

  • Publisert 03.02.2014 kl.22:25. Ligger i kategorien: Kosthold

  De siste dagene har vært skikkelig drittdager, rent mentalt. På lørdag holdt vi familieselskap for Lilja og Isabell som begge hadde bursdag i januar og da måtte jeg trå til på kjøkkenet og bake kaker. Jeg liker å bake og koser meg når jeg får stå på kjøkkenet og teste ut bakeferdighetene mine. Bakte to kaker og klokka ble halv to innen jeg kom meg i seng, trøtt som en dupp. Måtte utsette treningsplanene mine for lørdagen da jeg innså at tiden ble knapp, endte med å stå på kjøkkenet og gjøre i stand til gjestene. Fristelsen ble for stor, etter å ha smakt på glasuren måtte jeg bare ha et liiiiite kakestykke, eller to. Faen, altså. Kostholdsplanen har gått greit siden oppstart, med ørsmå sprekker, men på lørdag gikk det altså helt galt. Ikke nok med bursdagskalas, det ble nemlig en tur ut på byen sammen med Linn, noe vi hadde snakket om en stund. Det var superdeilig å komme seg ut og bare være meg for noen timer, men likevel. Jeg burde ha ventet med byturen til etter dietten. Siden jeg følte meg råtten tvers igjennom etter gigasprekken så endte jeg opp med å dra den utover søndagen også så idag har jeg ikke gjort annet enn å tenke over gigasuperdupersprekken min og kjent på den elendige og utrolig dårlige samvittigheten min som gnager seg gjennom huden og som med stor sikkerhet er synlig for gud og enhver. Jeg er faktisk sint på meg selv og den elendige viljestyrken min de siste dagene! Samtidig vet jeg at det er menneskelig  å feile og jeg prøver å ikke tenke for mye på det, hva godt skulle komme ut av det?   Idag startet jeg med blanke ark, tross dårlig samvittighet. Jeg tror jeg er mer fokusert etter sprekken enn før og dermed også mer bestemt på å gjennomføre planen min.  Dagen har gått som normalt, jeg har spist slik jeg skal etter kostholdsplanen og pakket treningsbagen til morgendagens økt. Jeg har tenkt på hva jeg vil gjøre fremover, både ift trening og karriere, men dette er noe jeg kan komme tilbake til senere når jeg har undersøkt litt mer.  Akkurat nå nyter jeg stillheten og prøver å legge vekk negativ energi og tanker før leggetid.   Q: Hva har dere gjort i helgen? 

  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits