• Vinneren av konkurransen er kåret

  • Publisert 15.12.2013 kl.23:21. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Jeg bruke random.org til å plukke ut vinneren - GRATULERER til Aidana med 4 stk whiteningsstrips fra smilelab! Send meg en melding her eller på facebook-siden min med din adresse så fort som mulig.

  Tusen takk til alle dere andre som deltok i konkurranse, håper dere liker konkurransene jeg har kjørt den siste tiden. 

  Ønsker dere alle en flott kveld videre! 

  tannhelsa er viktig, inn med egenandelsordning idag!

  • Publisert 09.12.2013 kl.20:07. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Denne dagen startet tidlig, var oppe kl 7 etter knappe 5 timers søvn, var temmelig trøtt i øya for å si det mildt. Hadde time hos tannlegen kl 09 så det var bare å komme seg opp og gjøre alt og alle klare til å dra, rakk det med et par minutters margin sett bortifra kø i trafikken, gikk som en lek med andre ord og det til tross for syke barn.

  Det var over to år siden sist jeg oppsøkte tannlegen sist så vi kan konkludere med at det var på tide. Timen gikk ut på en grundig tannrens samt bilder og var unnagjort på litt over en halvtime. Jeg gikk ut med et stort glis, var så godt å få renset tennene og få pusset/slipt de litt! Hadde en god del tannstein som i tillegg hadde blitt misfarget pga bruk av munnskyllevann, mild form for tannkjøttbetennelse og to små hull, mine første hull faktisk! Til tross for rask behandling kostet timen 1300,- (!!), ser med gru på at jeg må tilbake på nyåret for å borre.  Det er nesten litt tragikomisk at noe så viktig som tannhelse skal være så dyrt, hadde det ikke vært for prisen hadde jo langt flere (meg inkludert) dratt oftere til tannlegen! Tannhelsa er viktig og kan forbygge en god del sykdommer så tenk så mye sykdomsfravær som kunne vært unngått om tannlegen var en del av egenandelsordningen, dette er noe som virkelig burde komme innunder denne ordningen så snart som mulig (og ja, jeg vet at enkelte tilstander går innunder egenandelen, slik som div. sykdommer, kreft, stort behov for regulering mm)

  På nyåret må jeg som sagt tilbake for å ordne opp i de to hullene som ble avdekt idag, fikk et prisanslag på 2400,- og det er ikke småtteri for to små hull! Men må man så må man, helsa er viktig og det innebærer jo også tennene.


  En smule glad etter å ha fått fjernet tannstein, følte meg brått som et nytt menneske! 

   

  Q: Synes du tannlegen burde gå innunder egenandelsordningen?

  2. søndag i advent

  • Publisert 08.12.2013 kl.16:11. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Heihei! 

  I dag våknet nok hele østlandet opp til et hvitt teppe av snø på bakken og vi var intet unntak, jeg våknet av eldstemann som kom løpende og oppstilte inn på soverommet for å fortelle at det snødde ute! Morsomt at så lite skal til for å glede de små, man glemmer nok ikke den følelsen man fikk når man oppdaget den aller første snøen som liten, kan til dels kjenne igjen den følelsen selv den dag idag. Jeg  var så heldig at jeg fikk ligge å dra meg en times tid ekstra mens samboeren min og barna fyrte i peisen og gjorde klart til frokost, i dag ble det amerikanske pannekaker. Utrolig godt! Oppskriften kan jeg godt dele med dere senere. 

  Etter å ha inntatt dagens første måltid bar det ut i snøen, ungene fant frem kjelke og rumpeakebrett og det ble mer enn èn tur på meg opp og ned den bitte lille bakken i hagen vår. Nabobarna og klassekameraten til eldstemann var også med og det var tydelig at de hadde det moro. Minstejenta syntes også det var gøy å ake, men ble utålmodig og litt sint når hun falt av akebrettet og fikk snø på nesa og og truten, et herlig syn uansett. Jeg måtte kapitulere med nesteminste etter knappe halvtimen utenfor, hun syntes det var for kaldt så da måtte jeg gå inn med henne. Vi satte i gang med å lage pepperkaker som forresten ikke ble verdens beste resultat, sånn utseendemessig i hvertfall, men smaken var upåklagelig. Nå ser barna på julefilm mens jeg tenkte å dele litt bilder her på bloggen før middagen skal påbegynnes. 

   

  Q: Hvordan har din 2.advent vært? :)  

  pain

  • Publisert 03.12.2013 kl.15:36. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg har klart det, men idag har jeg grusomt vondt i bekkenet! For et kunststykke. Har så pass vondt at jeg knapt kan røre meg idag, tenker jeg gikk på en smell i helga med julevasken, jeg tok den kanskje litt vel langt. Jeg har vært plaget med bekkenløsning og symfyseløsning i alle mine svangerskap, i større eller mindre grad og selv om det har avtatt noe etter fødsel får jeg lett vondt hvis jeg står/går for lenge. Ligger som et slakt i sofaen og prøver å avlaste bekkenet noe, håper det gir seg til imårra. 

  Q: har du kjennskap til bekkenløsning? Hva er dine beste tips mot bekkensmerter? 

  SISTE SJANSE: vinn tannbleking

  • Publisert 02.12.2013 kl.21:05. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Siden det er desember og jula nærmer seg med stormskritt har jeg lyst til å gi bort 4 stk tannblekingsstrips til en av leserne mine. Stripsen er fra det kjente merket smilelab og  er med på å gjøre tennene hvitere, tannbleking til hjemmebruk med andre ord. Jeg har selv brukt disse stripsene og kan gå god for produktet, resultatet blir selvsagt ikke som behandlingen hos tannlegen, men hvis hensikten er et hvitere smil og et hakk eller to bedre selvtillit så er disse verdt å prøve!  Resultatene er ikke evigvarende og varierer fra person til person. 

  Dette må du gjøre for å delta i konkurransen

  • Like siden min på facebook, den finner du her ( 1 lodd) 
  • Dele dette innlegg på facebook og instagram - repost og tagg bildet med #workoutmomgiveaway @ellimaf (1 lodd pr deling) 
  • Skrive et innlegg om konkurransen på egen blogg dersom du har en (2 lodd) 


  Legg igjen en kommentar med navn når du har deltatt slik at jeg kan sjekke det opp og legg ved e-postadressen din :) 

  Vinneren trekkes 15/12 :) 

  Lykke til! :) 

  - Innlegget er ikke sponset -  

  Sexy treningstøy

  • Publisert 28.11.2013 kl.20:21. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Jeg kom over en side med helt fantastiske treningsklær til en OK pris for ikke lenge siden og falt fort for spesielt et treningssett,  snakk om kjærlighet ved første øyekast. Jeg har alltid vært og kommer alltid til å vært interessert i klær og jeg mener at fresht, sporty og sexy treningstøy er must-haves i alle jenters garderober, det er en booster til selvtilliten og når du føler deg bedre yter du bedre, i tillegg er det jo et stort pluss at treningstøyet er en motivasjon i seg selv. 

  Akkurat nå får du 25% rabatt på kjøpet om du handler på Babalu, jeg gjorde det nettopp og penger spart er som kjent penger tjent, var en liten påskjønnelse til meg selv for alle disse harde månedene, viktig å belønne seg selv underveis. Gleder meg så mye til å få herligheten i posten, kommer nok til å føle meg som en dronning både på gymmet og her hjemme, hehe. 


  S.E.X.Y 

  Innlegget er skrevet på eget initiativ og er ikke sponset

  Q: Synes du det er viktig med fresht og sporty treningstøy? 

  FYSEN

  • Publisert 24.11.2013 kl.21:04. Ligger i kategorien: Konkurranse

  I dag fikk jeg forklaringen på hvorfor jeg har vært nedfor og tiltaksløs den siste uka og hvorfor jeg har hatt en enorm lyst på salt og søtt, fikk nemlig besøk av en viss tante i dag. Har faktisk ikke hatt henne på besøk mer enn 6x de siste 3,5 årene, sist gang for 20 måneder siden. Selv om de aller fleste misliker denne tanta så var jeg utrolig glad for å få henne på besøk, første gang siden fødsel, men jeg hadde helt glemt hvor vondt og plagsomt det kan være. Antar jeg antakelig har gått bittelitt opp i vekt også som følge av økt ødem, er jo vanlig for de aller fleste kvinner i denne perioden, heldigvis slipper de jo taket når perioden er over. Godt å få avklart at man ikke er gravid og ikke har vært fysen på salt og søtt uten noen som helst grunn i hvert fall, ble 10 kilo lettere bare av det ;) 


  Dette bildet forklarer godt hvordan enkelte dager kan være før man får besøk av en viss tante .. 


  Nå som barna er lagt skal jeg sette meg ned å slappe av litt, kanskje se en film eller noe. Ønsker dere alle en riktig god søndagskveld! :)  

  Vinneren av konkurransen

  • Publisert 24.11.2013 kl.20:43. Ligger i kategorien: Konkurranse

  Det ble litt sent, men jeg fikk ikke tid til å trekke vinner før barna var i seng, er dere spente?! Det var 14 stk som meldte seg på konkurransen noe jeg er fornøyd med ettersom det er min aller første konkurranse her på bloggen. Ønsker å takke dere alle for innsatsen!:) Jeg brukte randomorg.com for å trekke ut en tilfeldig vinner (av de 15 kommentarene som ligger under innlegget er det 14 stk som er med i konkurransen) 

  Vinneren av treningsdagbok fra getinspired er *trommevirvel ....*

  Charlotte Angelion Kolnes - GRATULERER!!!! 

  Charlotte skrev følgende i sin deltagelse: " 
  Jeg synes ikke JEG fortjener denne, men min kjære halvdel som jobber på spreng for å få drømme kroppen hans, og på hele kjøleskapet henger det lapper i hytt å pine med oppskrifter på mat, hva han skal trene den dagen og hva han skal trene de andre dagene, og han klarer selvsakt ikke å holde orden på dette, og det hadde vert med en så utrolig stor glede å fått gitt denne til han i julegave! , han hadde virkelig blitt overlykkelig! :)" 

   
  Håper kjæresten din blir glad for premien! :) Send meg en melding her eller på facebook med din adresse så sender jeg premien til deg førstkommende dag :) 

  Og til dere andre som ikke vant: tusen hjertlig takk for deltagelsen, jeg kommer til å kjøre ny konkurranse på bloggen om ikke altfor lenge :)   

  Yatzy og hyggelig overraskelse

  • Publisert 24.11.2013 kl.14:31. Ligger i kategorien: Konkurranse

  I dag våknet jeg med vond hals og tett nese, merker at jeg brygger på noe for ente gang denne høsten, leeei! Heldigvis fikk jeg sovet litt lenger og stod opp til ferdigdekka bord og fyr i peisen, ordentlig koselig. Spiste en god frokost og drakk kaffe før vi fant frem kortstokken og spilte noen runder vri-8, jeg vant begge gangene til ergelse for andre hehe. Tok frem Yatzy og spilte en runde med de to eldste, nesteldste backet ut halvveis og ville heller tegne, dessverre endte det med tap for min del, men morro var det likevel. Deilig med slike rolige dager, en ordentlig koselig familiestund. Nå har de to eldste gått ut, nestminste ligger og sover mens yngste leker på gulvet, ikke lenge til hun skal ha en ettermiddagsdupp hun heller, virker som om hun også brygger på noe og det er jo typisk. Får bare satse på at vi alle er friske og raske til jul, kjipt å bruke ferien og jula på å være syk. 


  Gutta i sitt ess

  Igår hadde vi besøk av familien min og jeg fikk en kjempehyggelig overraskelse av søstra mi, nemlig Backstreet boys-billetter til konserten de holder i Oslo spektrum neste år! Ble jo kjempeglad og hadde ikke sett den komme! Har vært på 2 BSB-konserter tidligere og det har vært en stor opplevelse å få se barne-og ungdomsheltene opptre på scena, minner for livet så gjett om det gledes til mars!   Resten av dagen tilbringes innendørs for å få sortert vintertøy- og sko - vi har et helt hav av det! Men det er kanskje ikke så rart at det samler seg opp ettersom vi har 4 barn, heldigvis tar jeg godt vare på alt av klær slik at det kan arves av de mindre og det som ikke lenger blir brukt gis bort til andre som trenger det eller selges. 


  The naked truth, leker overalt og jeg tar det helt kuli ;)

  Vinneren av konkurransen trekker jeg i kveld så følg med! :))  

  Q: Hvordan har din helg vært?  

  Konkurranse: siste sjanse!!

  • Publisert 23.11.2013 kl.13:46. Ligger i kategorien: Konkurranse

  I morgen trekker jeg en tilfeldig vinner blant de av dere som har deltatt i konkurransen min, vinneren får tilsendt en sporty og fresh treningsdagbok fra getinspired.  Denne boka er en must have og burde befinne seg i alles treningsbager, i boka finner du ukeplanlegger, aktivitetplan, øktplaner mm. Det er ennå ikke for sent å melde seg på konkurransen, jo flere som deltar jo bedre. Konkurransen finner du HER 

  Premien er ikke sponset.    

  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits