• Sommer, sol og strandliv

  • Publisert 14.06.2014 kl.20:09. Ligger i kategorien: Hverdags

  Vi er så heldig å få oppleve norsk sommer på sitt aller beste! I lengre tid nå har det vært knallvær med skyfri himmel, stekende sommersol og en deilig sommerbris så idag pakket vi ned mat og drikke, håndklær og badetøy og gikk til nærmeste strand som er en knapp kvarters gåtur unna oss. Vi kom til en fantastisk og idyllisk strand, en bortgjemt liten perle som vi fikk nyte i fred og ro. Deilig og varmt ferskvann, lang sandstrand og langgrunt, helt fantastisk! Ungene koste seg utrolig mye og timene fløy av sted. Det ble bading på meg også, jeg tok sjansen på å kaste meg uti det fristende vannet og angret ikke ett sekund, utrolig behagelig! Får skikkelig godfølelse i kroppen etter en slik dukkert ;)

  Vi grillet pølser og koste oss med brus og kjeks i sommervarmen, meg inkludert. Det må være lov å kose seg av og til, selv om man trener og spiser sunt i hverdagen. Jeg har vært veldig flink den siste tiden, men har kost meg på cafè, god grillmat, is og vin denne uken. Har ikke dårlig samvittighet egentlig, på mandag skal jeg nemlig kartlegge ny diett og treningsprogram med PT så prøver å kose meg litt ekstra frem til da for da er det faktisk STOPP og en helt ny hverdag starter for min del. 

  Nå er det straks leggetid for de tre største og senere i kveld skal jeg og kælln dele en flaske musserende og kose oss med ferske reker, loff, majones og sitroner, jordbær og kesamlime samt en god film <3 Ønsker dere alle en fantastisk flott helg! 

  Marie Oma

  14.06.2014 kl.20:57

  Ha en flott helg du også! :D

  G U N N N I S

  14.06.2014 kl.21:55

  Virker som du har hatt en fin dag, håper du får en like fin kveld + søndag.
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits