• Kjapp update

  • Publisert 28.05.2014 kl.16:25. Ligger i kategorien: Kosthold

  Heihei


  Det har vært litt stille fra min side de siste dagene, men tenkte å komme med en kjapp oppdatering på mat-og treningsfronten. 
  Det er 4 uker siden operasjonen og jeg føler at formen begynner å komme seg tilbake til normalen, jeg gjenopptok treningen forrige uke og har trent jevnlig siden, da kun cardio. Siste økt var på mandag hvor jeg gikk 1 time på mølla i rask gange og for det meste kun i oppoverbakker, merket det på pulsen ja! Jeg dør nesten etter å komme igang med styrketreningen igjen, savner å virkelig yte max på trening, men det er kun 1,5 uke igjen så jeg får bare bite tennene sammen.

  Siden sommeren nærmer seg med stormskritt har jeg tatt meg kraftig sammen på kostholdsfronten og jeg jobber beintøft med meg selv for å komme dit jeg vil. Som jeg nevnte i et tidligere innlegg testet jeg jo ut dette med kosthold ift midjemål, hvor lite som skal til før man faktisk ser og merker forskjellen - vel jeg har foreløpig gått fra 78 cm til 72 cm rundt magen, målt 1 cm over navlen som man skal gjøre når man måler midjen. Jeg er utrolig imponert over forskjellen, tenk så mye mat kan påvirke kroppen over en kortere periode?! Det går for det meste forsatt i glutenfri mat for min del og humøret er på topp. Nå for tiden tester jeg ut oppskrifter fra boken til Kristine Weber og det anbefales! Ellers tester jeg ut litt av hvert, egentlig er det jo kun fantasien som setter begrensninger. 
   

  Jeg er forøvrig mye flinkere til å oppdatere Instagram-kontoen min, følg meg gjerne der for tips og inspirasjon : ellimaf 

  prinsessen

  28.05.2014 kl.16:26

  DU prøver ut så masse deilig! utrolig inspirerende du er! <3

  Lillian

  28.05.2014 kl.16:34

  prinsessen: Takk for det :) Er utrolig gøy å prøve ut nye oppskrifter :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits