• Dagens outfit og cardio

  Hei kjære lesere!

  Jeg håper dere hadde en flott 17.mai og en deilig helg, det hadde definitivt vi. Jeg bakte glutenfri festkake for første gang, helt sinnsykt god på smak! Sunt og godt. Tenkte å dele oppskriften her på bloggen, men må få lastet opp bildene fra helgen først.

  Igår var det 3 uker siden inngrepet og nettopp denne dagen hadde jeg sett frem til lenge. Jeg har vært så rastløs de siste ukene fordi jeg har hatt fullstendig treningsforbud, en helt grei følelse å få lov til å kjenne på etter mange år som sofasliter, men i går skulle jeg endelig få lov til å gjenoppta treningen. Jeg gledet meg som et barn på julaften og lurte på om kroppen ville godta overgangen. I og med at jeg ikke får lov til å løfte tungt på enda et par uker så ble det med litt cardio, helt greit for min del. Jeg syklet i ca 30 minutter, lav intensitet og svetten haglet som bare det! Tror nok kroppen fikk litt "sjokk" etter noen ukers pause. Den restituerer seg fremdeles etter inngrepet så det tar vel litt tid før formen er på "topp" igjen.

  Jeg dristet meg til å prøve meg på en bitteliten beinøkt og det gikk for såvidt greit. Kjørte på med lårcurl og utfall med veldig lite vekter, ellers tok jeg det piano. Koste meg, fikk tid for meg selv og koblet helt av. Kan bare beskrives med ett ord; D E I L I G !

   


  Dagens outfit: topp fra Bikbok, bukse fra Vero moda

  Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

  20.05.2014 kl.21:30

  Så flink du er. Jeg er spent på kaken :)

  Lillian

  28.05.2014 kl.16:35

  Fru Jacobsen (@frujacobsenno): Oppskriften ligger ute nå så du får ta deg en titt ;)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits