• Før og etter

  • Publisert 04.05.2014 kl.21:14. Ligger i kategorien: Hverdags

  God kveld i stugo ♡ håper dere alle har hatt en flott helg og er klare for en ny uke? :) 

  Jeg har faktisk ikke gjort så mye denne helgen, forståelig nok. Jeg er i fin form, men er litt sliten og kjenner kroppen har behov for restitusjon og hvile. Som følger av en uke sofasliting er jeg ekstremt rastløs og vil egentlig bare ned på trening, men helsa kommer først så jeg nå bare smøre meg med tålmodighet. Jeg har treningsforbud i minst to uker til, da kan jeg sånn smått gjenoppta treningen, dog ikke noe hardkjøring før om 5 uker. Det blir noen laaange uker for meg, men det skal nok gå på et vis. Jeg får se på denne perioden som "treningsfri" og lade opp batteriene til sommeren. Begynner sånn smått og gå noen korte turer til uka tenker jeg, blir godt å gjøre noe annet enn å sitte med ræva i sofaen hele dagen, får fnatt av det! 

  Jeg nevnte det sikkert i tidligere innlegg, at jeg vurderer å legge ut før og etterbilder i forbindelse med operasjonen, hvis det er ønsker om det. Jeg satte sammen en bildecollage her før helgen som jeg delte på termingruppen min og fikk kun positiv respons, følte meg superduper tøff som turte! Det er litt av en forskjell og jeg er så glad for at jeg fikk gjennomført inngrepet og da særlig før sommeren, jeg føler meg strålende! 😊

  Jeg jobber forøvrig med innlegg om tips til trening for foreldre med flere enn to barn, tar mer enn gjerne imot flere innspill til innlegg. Ting tar tid med 4 små i huset, men innlegget kommer snart ;) 

  Hilde,prins å prinsesse mamma

  19.05.2014 kl.20:26

  Hei. Vil gjerne se før og etter bilder, da dette er noe jeg er i tenkeboksen for og få gjort selv :)

  Lillian

  20.05.2014 kl.21:19

  Hilde,prins å prinsesse mamma: Må nesten tenke litt på det :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits