• Teamwork, intimservietter og brystene 4 dager etter operasjon

  • Publisert 02.05.2014 kl.16:01. Ligger i kategorien: Hverdags

  Hei og hopp! 

  Tusen takk for alle koselig tilbakemeldinger på  forrige innlegg om min brystoperasjon, dere er gode :) Jeg setter pris på hver og en kommentar, det skal dere vite. 

  Idag var endelig dagen, jeg fikk lov til å dusje! Herlighet hvor lite ren og ikke minst ekkel man føler seg uten å få vaske hår og kropp på 4 dager altså, takk gud for intimservietter og vann! Jeg har gått med flettet hår helt siden tirsdag for ikke å måtte se på det ekle, fete håret, og det var kjempedeilig å ta den ut og kunne riste skikkelig på håret. 

  Jeg så med gru frem til denne dagen, jeg var jo spent på om jeg kom til å klare det. Heldigvis fikk jeg god hjelp fra samboeren min som vasket håret mitt og hjalp meg med å tørke det etterpå, følte meg ikke særlig smart, men det er jo i de tunge og vonde stundene det er ekstra godt å få støtte fra sin partner. Det tok sin tid å få vasket hår og kropp og vi brukte nok bort imot 1 time på å dusje og tørke, men det er slik det er nå. Jeg får ikke lov til å løfte noe særlig, ikke strekke meg og så må jeg passe meg for brå bevegelser sistnevnte fikk jeg smake litt på igår da jeg skulle ta noe på gulvet, auch. 

  Selv om jeg grudde meg til dusjingen så må jeg jo få si at jeg gledet meg fryktelig til å få tatt en skikkelig titt på brystene. Det er 4 dager siden inngrepet og jeg er ikke så hoven lenger, litt øm er jeg og særlig på venstre side, men det går bra. Ingen rødhet eller tegn til infeksjon. Jeg var såå spent når jeg tok av undertøyet, følte meg som et barn på julaften! Og jeg ble sååå GLAD!! De ser fantastiske ut, naturlig og passer godt til min kropp. Arrene er jeg ikke så bekymret for, jeg håper jo at jeg er like heldig med disse arrene som med KS-arret jeg har på magen, det er nemlig knapt synlig, uansett tar jeg det som det kommer.  Jeg er bare lykkelig over at resultatet ble så bra og at jeg nå kan gå sommeren imøte med verdens største glis! I år skal jeg virkelig kose meg med ungene på stranda, det er det ingen verdens tvil om. 


  Ligger forøvrig på blogglista idag, moro (: 

  Malin Amalie (livet i london)

  02.05.2014 kl.16:52

  Ha en flott helg :)

  Lillian

  02.05.2014 kl.17:03

  Malin Amalie (livet i london): takk det samme :))

  Nathalie Dahl Naalsund

  02.05.2014 kl.17:06

  Skjønner deg veldig godt når det kommer til dusj og hygiene! Jeg klarer meg faktisk ikke en dag uten å få dusjet håret mitt :o Håper også resultatene etter brystoprasjonen din lever opp til dine forventninger :) Ha en fin helg!

  Lillian

  06.05.2014 kl.21:30

  Nathalie Dahl Naalsund: Godt jeg ikke er den eneste ;) Ja, brystene ser fantastiske ut så jeg er superfornøyd ;)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits