• Nye pupper, ny selvtillit

  Heihei!

  Tenkte jeg skulle oppdatere bloggen og fortelle hvorfor det har vært litt stille fra meg de siste dagene. Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen, har forbud mot å røre for mye på meg den neste uka, føler meg litt mørbanket og øm idag etter mandagens operasjon. Jeg skrev jo et innlegg tidligere om brystopererte mødre nettopp fordi jeg selv skulle under kniven, og mandag var dagen.

  Jeg valgte å operere meg på Fornebuklinikken på Lysaker, rett utenfor Oslo og er kjempefornøyd så langt. God oppfølging, hyggelig og proffe ansatte, lett å finne fram osv - tommel opp! Jeg har tidligere avtalt konsultasjon med både Teres Colosseum og Teres Nobel og avlyst begge, men det er jeg glad for idag for jeg er 100% sikker på at jeg valgte rett klinikk. Jeg hadde konsultasjon i slutten av mars og var selvsagt kjempespent og litt nervøs. Jeg fikk svar på alt jeg lurte på, fikk se på protesene og ble enige om størrelsen på implantatene. Grunnen til at jeg valgte å fikse på brystene mine var slappe og tomme bryst etter x antall graviditeter, ammeperioder og vektnedgang. Allerede som 17-åringen begynte brystene å henge og jeg har slitt med ekstreme kroppskomplekser som følger av det siden. Det er ikke kult å ha bryster som en 90 år gammel dame når man er 25, brystene er jo noe av det mest feminine ved oss kvinner og man vil jo gjerne føle seg vel i egen kropp noe jeg ikke gjorde. 

  Jeg hadde egentlig fått dato til operasjon 9.mai, men siden jeg også valgte å stå på venteliste i tilfelle noen avbestilte sin time var jo sjansene tilstede for at operasjonsdagen kunne bli flyttet. Torsdag forrige uke ringte klinikken og fortalte at de hadde fått en avbestilling førstkommende mandag, altså 28.april som jeg kunne ta om jeg ønsket å operere tidligere. Jeg var litt usikker og nervøs, men valgte å gripe sjansen og fikk oppmøtetid kl 13 mandag 28.4. 

   

  Operasjonsdagen kom og jeg hadde nerver til tusen. Jeg har operert tidligere, men jeg har ikke hatt narkose tidligere og det var det tankene mine kvernet rundt, hvor fort kom jeg til å sovne, kom jeg til å føle noe, hvordan ville det bli når jeg våknet osv. Jeg ble tatt godt imot og fikk tipptopp behandling, alle hadde forståelse for nervene mine og tok godt vare på meg. Jeg fikk møte kirurgen og brystene ble tegnet og gjort klar for operasjon. Fikk tildelt seng og lå og slappet av før jeg ble vist inn på operasjonssalen, der ble jeg møtt av en hyggelig sykepleier og en anestesisykepleier, jeg ble veid og vasket og før jeg visste ordet av det våknet jeg og det hele var over. Inngrepet gikk bra og jeg var i fin form, brukte ca 1 times tid på å våkne skikkelig og fikk noe å spise før jeg fikk på meg klær og ble hentet. Hjemreisen gikk også bra, var litt sløv av narkosen og medisinene, men følte meg i fin form. Sov urolig den første natten som følge av all medisinen, men det fikk gå. Har tatt livet med ro og passet på å ikke overanstrenge meg. Har hatt svært lite smerter (bank-i-bordet) og klart meg uten noe særlig smertestillende, akkurat dette overrasket meg litt for jeg var forberedt på mye smerter og hadde også blitt advart, nei regelrett skremt med smerter fra helvete for jeg ville jo ha sååå vondt og jeg ville nok bli helt invalid særlig også fordi jeg skulle legge silikon under brystmusklene. Jeg er heldigvis meget oppegående og klarer meg mye på egen hånd, passer selvsagt på å ikke løfte tungt ol. og får hjelp av samboer og mor til stelle av barn, husarbeid mm. 

  Jeg kommer til å dele mer om min opplevelse når jeg er i litt bedre form, jeg er sliten og trøtt etter 3 dager med lite søvn så har behov for å slappe mye av nå. Har tatt før-og etterbilder også som jeg vurderer å dele her på bloggen, jeg synes det er positivt å kunne dele mine erfaringer med andre kvinner som vurderer samme inngrep som meg, brystløft m/innlegg. Jeg er i hvert fall veldig, veldig fornøyd og ikke minst lykkelig, ord kan ikke beskrive hvor mye denne operasjonen har betydd for meg og min selvtillit, jeg føler meg rett og slett som et nytt menneske. En ny kvinne. 

   
  Brystene idag, fortsatt hovne og ømme, det er forøvrig ikke uvanlig at brystene
  ser forskjellig ut ift størrelse som følger av hovenhet etter inngrepet, men det går seg til   

   

  Vanessa

  01.05.2014 kl.17:45

  Har sykt lyst på silikon pupper. Men det er så dyrt :(

  01.05.2014 kl.18:02

  gratulerer med nye pupper!

  Gabriela

  01.05.2014 kl.19:10

  Gratulerer :)

  hamyst

  01.05.2014 kl.22:01

  Det gjør mye med selvtilliten, har selv operert puppene, og skal under kniven igjen i sommer. :) Lykke til med dine nye..! :)

  Lillian

  01.05.2014 kl.22:23

  hamyst: Takk ;) Ja, bryster er faktisk veldig viktig, lykke til min din operasjon til sommeren :)

  Lillian

  01.05.2014 kl.22:23

  Gabriela: takk :)

  Lillian

  01.05.2014 kl.22:23

  Anonym: takker!

  Lillian

  01.05.2014 kl.22:24

  Vanessa: Ja, dyrt er dett, men det er jo heller ikke så rart :)

  G U N N N I S

  01.05.2014 kl.22:57

  gratulere med nye pupper :)

  Lillian

  01.05.2014 kl.22:58

  G U N N N I S: takk :)

  Jenny Noreng

  01.05.2014 kl.23:01

  Gratulere! Håper du blir fornøyd, at ingenting dukker opp! :)

  Lillian

  01.05.2014 kl.23:02

  Jenny Noreng: takk :) satser på det beste :)

  susanne

  02.05.2014 kl.00:01

  Har selv vært der, lykke til og håper du ikke har så store smerter som jeg hadde :/

  Caroline

  07.05.2014 kl.15:34

  Kan jeg spørre hvordan du finansierte det? :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits