• Dagens økt og fokus på teknikk

  • Publisert 25.04.2014 kl.15:18. Ligger i kategorien: Trening

  Det er så deilig å starte dagen med en skikkelig styrkeøkt! Man får så utrolig mye energi av det, personlig blir jeg rene duracell-kaninen etter hver økt, får en skikkelig energiboost!

  Idag stod bein-og rumpeøkt på planen, dagens cardio utgikk da jeg kun hadde 1 time til rådighet. No time to waste!! Har av diverse årsaker ikke fått trent ben de siste to ukene så det var godt å få tatt i skikkelig idag, kroppen hadde nok godt av en liten "break" for jeg økte på vektene idag og følte meg litt ovenpå og det må jo være lov ;) Dessverre rakk jeg ikke over hele programmet før barnepassen stengte så var et par øvelser jeg måtte kutte, men det går greit.

  Jeg øvde på teknikk i strakmark idag, men jeg klarer ikke for bare livet å få kontakt med rumpa! Gleder meg til slutten av juni for da skal jeg ha noen timer med PT, trenger hjelp til å kvalitetetssikre øvelsene noe som er KJEMPEVIKTIG for feil teknikk = skader på sikt. Så før du smeller til med sykt tunge vekter,  husk på å ha teknikken inne! Jeg ser en lei tendens hos enkelte bloggere som tipser leserne sine om den eller den øvelsen når de knapt har kunnskap selv og det er så dumt, grunnen til at jeg ikke tipser om det ene eller det andre er fordi jeg ikke har kompetansen til det, det får være opp til faglærte å tipse og lære folk om øvelser, belastning mm jeg personlig holder meg til å dele hvilke øvelser jeg utfører, men that's it.


  Et stk klar 4-barnsmamma fit for fight! Treningstopp fra Nike, antishaketights fra Röhnisch

  Dagens økt

  Oppvarming: lett jogg på mølle i 6-7 min 8,6 km/t

  Leg curl 30 x 15 / 35 x 8 / 35 x 8

  Bulgarske utfall 10 kg x 15 à 2 serier

  Beinpress 125 kg x 10  à 3 serier

  Strakmark 40 x 6 / 30 x 5 / 30 x 5  - øve på teknikk

  Glutes i apparat 32,5 x 20 / 32,5 x 12

   

  Q: HAR DU TRENT I DAG? :)

  Astrid

  25.04.2014 kl.15:47

  Så flink du er, stå på :)

  Lillian

  26.04.2014 kl.19:15

  Astrid: takk for det :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits