• Med blanke ark

  • Publisert 24.04.2014 kl.21:09. Ligger i kategorien: Trening

  Påsken har for vane å bli spekket med søtsaker og snadder og jeg kan ikke telle på èn hånd hvor mange ganger jeg skeiet ut i ferien, men i likhet med alle høytider tok også påsken slutt og nå er det tilbake til hverdagen for fullt, jeg starter den med blanke ark. Jeg fikk erfare hvor dårlig magen min reagerer på gluten etter 3 måneder med glutenfri kost, magekramper og hele pakka ble plutselig hverdagskost og jeg fant ut at jeg faktisk ikke tåler gluten lenger - kanskje like greit? Jeg føler meg mye bedre på glutenfri kost, er aldri oppblåst eller har problemer med magen så jeg tror alle kunne hatt godt av å kutte ned på gluten i maten. 

  Påskeferien ble for vår del tilbrakt hjemme med familien, vi hadde besøk i fra nord og fikk mye hjelp til innendørs oppussing, vi har med andre ord ikke ligget på latsiden. Innimellom fikk jeg presset inn 2 treningsøkter og ettersom vi hadde barnevakt hjemme fikk jeg virkelig koblet helt av. Jeg pleier vanligvis å ha barna i barnepassen og selv om det bestandig har gått greit så klarer ikke hjernen helt å stenge av "hønemormodusen" noe som resulterer i at jeg stresser litt, er derfor ekstra godt å kunne ta en økt  uten å ha med barna. Tar meg god tid og virkelig nyter mitt eget selskap, det er så deilig og ikke minst etterlengtet for en hjemmeværende 4-barnsmor! 

  Før påske skrev jeg jo at jeg tester ut kardioprogrammene til Silje Mariela, for maksimal fettforbrenning, og selv etter knapp 1 uke på disse så merkes det G O D T! 15-20 minutter med intensive intervaller som kan ta livet av deg merkes fort, men jeg liker det! Ble litt lei av cardio og ikke minst 4x4 og 6x6-intervaller ifjor, og har stort sett holdt meg til strykerommet siden, men nå gleder jeg meg til hver cardioøkt fordi jeg V E T at de funker. Det er noe med det, når man virkelig gir jernet over tid så er det ekstra moro når man selv ser resultatene.


  Magen 15 måneder etter 4.fødsel

  I går hadde jeg en skikkelig kickass-økt med intervall på mølla etterfulgt av biceps-og tricepsøkt, jeg var ganske kake etter 20 minutter på mølla, men klarte å hente meg inn etterhvert. I det siste har det stått litt stille på øking av vekter for hver uke, men det er jo slik som skjer når man øker drastisk i styrke over en kort periode, har ligget på 12,5 kg pr vekt pr arm de siste ukene og før påske tenkte jeg å teste ut 15 kg, men det gikk ikke. Jeg sliter med venstre skulder etter en skade, men var nok heller ikke sterk nok, uansett tenkte jeg å teste ut 15 kg igår og jammen klarte jeg ikke 8 reps! Gjett om jeg var stolt etterpå, endelig noen skikkelige fremskritt! 


  Fra dagens økt 

  Q: HVORDAN HAR DIN PÅSKE VÆRT? 

  Renathe

  24.04.2014 kl.22:45

  Veldig imponerende:) Stå på!

  yvonnmyreen

  24.04.2014 kl.22:51

  Bra jobba!

  hamyst

  25.04.2014 kl.09:37

  Så flink du er!! Stå på! :)

  Lillian

  25.04.2014 kl.14:44

  Renathe: Takk :)

  Lillian

  25.04.2014 kl.14:44

  yvonnmyreen: takk for det

  Lillian

  25.04.2014 kl.14:44

  hamyst: mange takk :)

  sunnivanfjugstad

  01.05.2014 kl.22:26

  Utrolig bra jobbet! Stå på videre ;-)

  Lillian

  01.05.2014 kl.22:31

  sunnivanfjugstad: Takk, det skal jeg :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits