• Lørdag, samtale med PT og påskebesøk

  • Publisert 12.04.2014 kl.17:05. Ligger i kategorien: Hverdags

  God helg! Vil takke for engasjementet rundt forrige innlegg om brystopererte mødre, har ikke fått svart på alle kommentarene, men det kommer :) Takk for innspill rundt temaet! 

  Idag var det så vidt jeg kom meg ut av senga, stiv og støl i kroppen etter å ha holdt på ute i hagen i hele går. Både nakken og skuldrene er kaputt og som om ikke det var nok kjenner jeg at jeg brygger på en liten forkjølelse, igjen. Sår hals, tett nese og hodepine samt frysninger av en annen dimensjon, åh det er så deilig! Eller ikke ;) men godt å få unnagjort vårens forkjølelser FØR sommeren i det minste.

  Til tross for  mørbanket kropp tenkte jeg å trene, hadde samtale med PT kl 13 idag og skulle etter planen trene etter denne, men den utgikk da formen ble dårligere og dårligere. Men, jeg fikk jo i det minste utbytte av samtalen. Tok kontakt med PT for å høre om han kan hjelpe meg videre mot målet mitt, jeg føler jeg står litt fast og at jeg trenger litt råd og veiledning fremover. Gikk igjennom hva han kan hjelpe meg med og jeg tror det blir veldig bra. Fikk med meg prisliste over de ulike pakkene og skal tenke på det til over helga, men jeg tror jeg allerede har bestemt meg for å gå for det. 

  Vi fikk besøk av svigers til påsken så samboeren og ungene var og hentet dem mens jeg "trente" tidligere idag. Kjekt å komme hjem til besøk, er alltid koselig. Ungene var i hundre og vi drakk kaffe før jeg fikk en liten gave fra svigermor, hun hadde nemlig strikket Skappelgenser til meg, noe jeg har ønsket meg lenge og den falt virkelig i smak! Deilig stor og myk, så denne kommer jeg til å bo i i hele påsken ;) 

   
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits