• Mammasyndromet og hjemmelaget hudpleie

  • Publisert 09.04.2014 kl.15:14. Ligger i kategorien: Hverdags

  Som mor til 4 står jeg som oftest opp til travle morgenstunder hvor alle skal ha mat, eldste skal avgårde på skole. jentene skal kles og stelles osv. Midt oppi dette glemmer jeg ofte meg selv og plutselig kommer jeg på at jeg ikke har fått gått på do engang, håret stritter til alle kanter, tennene må pusses og pysjen må byttes med hverdagsklær som ofte blir en slitt joggebukse og kanskje en litt for stor genser. Kjenner du deg igjen?

  Jeg tror det er et slikt mammasyndrom, et sånt man utvikler etter at man har fått barn og som ofte kommer for å bli. Det er jo veldig behagelige klær og ikke minst praktiske ift daglige gjøremål.
  Jeg elsker behagelige klær, men behagelige klær trenger jo ikke alltid være joggisen. Jeg har en del fine klær i skapet, selv om jeg støtt klager over at jeg ikke har nok klær til min samboers store fortvilelse, disse blir ofte glemt bort i hverdagen takket være nettopp joggebuksa og de altfor store genserne. I dag fant jeg ut at jeg skulle droppe joggisantrekket og fant frem en hverdagskjole og tights, minst like behagelig på og ser 10x bedre ut! Deilig å føle seg fresh og feminin selv om man er hjemme med små barn.


  Kjole fra mycinnamongirl 

  De siste dagene har jeg følt meg uvel, jeg har sklidd helt ut på matfronten og siden jeg snart skal ha uka så føler jeg meg som det verste matmonsteret, et lite fråtsetroll. Jeg var temmelig utkjørt og sliten etter en dag med mye masing og tjasing fra de små og når kvelden kom skrek både hode og kropp etter egentid, så jeg fant frem hudpleieegenskapene mine og mekket meg naturlig,  hjemmelaget hudpleie rett fra kjøkkenskapet. Tente lys på badet, satte på musikk og brukte lang tid på å kure håret, barbere, skrubbe og nyte en deilig ansiktsmaske. Avsluttet med manikyr og pedikyr og tok livet med ro, det var noe jeg virkelig trengte og som jeg nøt hvert sekund av. Viktig å ta vare på seg selv i hverdagen. Siden jeg er opptatt av naturlig hudpleie som ikke koster skjorta så tenkte jeg å dele et par oppskrifter med leserne mine, dette er billig hudpleie og du får mye for pengene! 
  AVOKADO OG HONNINGMASKE 

  ♡ 1 avokado ♡ 1-2 SS honning
  ♡ Varm honningen et par sek i micro og bland inn med avokado ♡ Påfør huden med pensel/kost beregnet for hudpleie og la sitte i ca 10 min
  ♡ Skyll av med lunket vann ♡ Gå over med toner/tonic og serum+krem 


  KROPPSPEELING 
   
   ♡ 3 SS matolje/olivenolje/babyolje eller liknende ♡ 1-3 ts sukker ♡ 1 ts kaffe ♡ 1 ts bakekakao/rå kakaopulver 
   ♡ Varm oljen 10-30 sek i micro ♡ Bland ingrediensene og skrubb i vei ♡ Skyll godt av huden og smør huden med bodylotion 

  LEPPESKRUBB  

  ♡ 1 SS olje ♡ 1-3 ts sukker 
  ♡ Bland olje og sukker og skrubb i ca 1 min ♡ Skyll av med lunket vann og vips! Du har myke lepper 
   

   

  Tiril

  09.04.2014 kl.15:47

  Så fin kjole!:)

  monstersnupp

  09.04.2014 kl.15:49

  jeg har også fire barn og kjenner meg godt igjen i joggebukser og stretch,når jeg pynter meg tror ungene at vi skal bort og at det straks kommer en barnevakt,ha ha.

  Lillian

  09.04.2014 kl.16:48

  monstersnupp: Hahaha ja slik er det hos oss også, særlig eldstemann lurer støtt på hvor jeg skal som har pynta meg liksom? ;)

  Lillian

  09.04.2014 kl.16:48

  Tiril: Takk :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits