• Pangtstart på uka og superintens økt av Silje Mariela

  • Publisert 07.04.2014 kl.21:59. Ligger i kategorien: Trening

  Hei!

  Det er en stund siden sist nå, har stått litt fast i bloggverden for tiden og rett og slett fått skrivesperre og da er det ikke noe moro å blogge som dere sikkert skjønner. Vurderer nå å gå tilbake til min gamle blogg, casakala, men vil ikke slutte å blogge om livsstilsendringen min siden den har blitt en vesentlig stor del av livet mitt ;)

  Idag startet jeg uka med et brak, var nede på trening 9.30,  lenge siden sist jeg trente så tidlig, men hadde en avtale med Line Merethe og gledet meg til å ta fatt på økta for idag skulle jeg teste et nytt program! Jeg er følger av Silje Mariela på fb og elsker tipsene hun kommer med, for bare noen få dager siden postet hun et nytt og superintenst cardioprogram på bloggen sin og denne måtte jeg prøve ut. Programmet er kort, men supereffektivt om det er fettforbrenning du er ute etter. Jeg trodde formen min ville være noe redusert da jeg ikke har trent noe særlig med cardio på et halvt års tid, men styrkeøktene har gitt kraftig uttelling for formen min var mye bedre enn da jeg løp som en gal på mølla! Så moro å bli positivt overrasket. Selve økta var tung, men det ga mersmak og jeg gleder meg til neste økt som for ordens skyld vil være noe annerledes, sjekk bloggen til Silje Mariela og bli med på runden du også! Men husk styrkeøkta hvis du ønsker en stram og feiende flott kropp til sommeren ;)

  Jeg elsker slike dager som dette, bare det å stå opp tidlig og komme seg ned på trening for en skikkelig økt, ja det gir så mye energi utover dagen og jeg føler jeg bobler av overskudd! Utrolig deilig, ingen tvil om at trening gjør noe med humøret :) Håper dere har hatt en flott start på uka og fortsetter å trene dere også ;)

  Dagens blinkskudd


  Mealprep for my kids, kveldsmat in the making!

  Helttilfeldigmamma

  08.04.2014 kl.06:38

  Så herlig! Ligger selv med gangsperr fra livet og ned nå og trekker litt på å stå opp :P men minsten må ha mat og søster må i barnehagen så opp må jeg! Ha en flott tirsdag!

  Lillian

  09.04.2014 kl.14:44

  Helttilfeldigmamma: Takk for det, håper du hadde en fin dag igår du også og at gangsperra er bedre idag ;)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits