• Vårfølelse, PT og kroppsanalyse

  • Publisert 01.04.2014 kl.13:33. Ligger i kategorien: Trening

  Hei og velkommen til aprilmåned! Det er deilig å tenke på at vi nærmer oss varme og late sommerdager, som jeg gleder meg!! 

  For tiden ligger jeg i hardtrening, hadde mye å ta igjen etter sykdomsperioden men er back in business nå og trener 3x i uka i tillegg til å være aktiv ellers. Jeg har holdt på med samme program i et par,tre måneder nå og føler på at jeg snart trenger noe nytt, derfor tok jeg kontakt med en personlig trener for å forhøre meg med hvilke muligheter jeg har for å nå målene mine så neste helg skal vi ha en kartleggingstime, blir spennende. Jeg føler jeg har kommet langt, men jeg er langt ifra noen ekspert og trenger litt oppfølging føler jeg. 

  Tilbake til overskriften, for et par uker siden booket jeg ny time til kroppsanalyse for å se om  programmet jeg har fulgt har funket, utrolig interessant! Jeg hadde min forrige kroppsanalyse i slutten av oktober ifjor, moro å sammenlikne med den jeg tok nå nylig. Jeg ble positivt overrasket og har bare enda mer lyst til å fortsette å holde kursen fremover, jeg tror jeg kan komme langt om jeg bare holder fokuset. 

  Kroppsanalyse oktober 2013 kontra mars 2014

  Vekt oktober 2013: 56, 0 kg
  Fettprosent: 22,7 %

  Vekt mars 2014: 52,5 kg
  Fettprosent: 18% (!!)

  Jeg anbefaler faktisk å ta en slik analyse, ikke for å være eller bli hysterisk opptatt av vekt og fettprosent mm, men for å se hvordan kroppen er sammensatt og få et overblikk over situasjonen din, på den måten kan du også se fremgangen din over tid. Jeg har x antall analyser inkludert i medlemsskapet mitt så jeg taper ingenting. Hvor mye en slik analyse koster varierer, man trenger nødvendigvis ikke oppsøke treningssenter da enkelte hudpleiesalonger, ernæringsfysiologer mfl. har slike apparater, google deg frem :) 


   

  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits