• siden sist

  • Publisert 18.03.2014 kl.12:23. Ligger i kategorien: Hverdags

  Heisann!

  Jeg vet det har gått en stund siden sist, men jeg har hatt nok på tapeten den siste tiden og tok derfor en liten bloggpause. Det var faktisk litt deilig, men nå er jeg altså tilbake. 

  De siste to ukene har jeg slitt med forkjølelse og vært i ganske dårlig form, jeg ble hengende etter på trening og kostholdet slo store sprekker som følger av "sympatispising" .  Matlysta var på bunn og sukkerkicket slo inn for fullt, virkelig ikke det jeg hadde regnet med, men. Formen har begynt å komme seg nå og igår startet jeg uken med en god og veldig etterlengtet treningsøkt med fokus på rygg og skuldre, det var så utrolig godt å komme igang igjen! Back on track and fit for fight. Jeg er nå 8-9 uker i 12-ukersprogrammet mitt og har satt meg noen langsiktige mål, jeg har sett store endringer på kroppen etter at jeg begynte på programmet og synes det er veldig gøy når andre kommenterer at de ser forandringene, ekstra boost og motivasjon! Jeg har funnet min store lidenskap og interesse og er mer enn klar for å vie fritiden min til den. 


  Synlige forandringer på 1,5 måned takket være sunt kosthold og tung styrketrening

   

  utveksling2014

  18.03.2014 kl.12:27

  Morsomt å se fremgang, flink du har vært ! Må jo bare si at det ser ikke ut som du er 4-barnsmor, kjempe bra kropp :) Stå på videre :)

  Jeg har en konkurranse på bloggen min, der kan du være med i trekningen av gavekort på G-sport p verdi av 1000kr. Alt du trenger å gjøre er å stemme på meg på Facebook. Veldig enkelt og veldig lett. Instruksjonene ligger på bloggen min. Gjør du det hjelper du meg med å oppnå drømmen min. Jeg vil være svært takknemlig !

  Ønsker deg en riktig fin dag :)

  Lillian

  18.03.2014 kl.12:32

  utveksling2014: Tusen takk for det :) Jeg skal ta en titt på bloggen din :)
  Ønsker deg en fin dag videre :)
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits