• Gårsdagens økt og nettshopping

  • Publisert 18.02.2014 kl.15:14. Ligger i kategorien: Trening

  Hei og hopp! 

  Igår var jeg i skikkelig vårstemning, våknet til knallvær med strålende sol, skyfri himmel og fuglekvitter og det var virkelig en booster til humøret. Jeg tuslet ned til trening i 12-tiden og var klar for en kickstart på uka, legday på planen og ved godt mot. Jeg kjørte på og ga alt jeg hadde på alle øvelser, jeg fikk også akutt lyst til å teste ut hvor mye jeg klarer å løfte i knebøy, denne øvelsen står ikke på programmet mitt for tiden så jeg klødde i fingrene etter å teste. Tidligere har jeg ikke klart å løfte min egen kroppsvekt pga svakt bekken, men i går klarte jeg det med glans! Litt tungt og ikke minst uvant siden det er en stund siden sist jeg tok knebøy med vekter, men øvelse gjør mester. Tenkte å skaffe meg belte som jeg kan bruke til de skikkelig tunge og harde løftene slik som knebøy og markløft bla. Er i hvert fall stolt over meg selv! 

  I løpet av de siste ukene har jeg blitt mye mindre rundt midjen, rumpe, lår og bryster og treningstøyet mitt har blitt for stort (!). Jeg har ikke gått så mye ned i vekt, men jeg har blitt en god del strammere og fettprosenten har gått ned og det synes på klærne. Før helga prøvde jeg noen klær som jeg elsket i tenårene, type bluser og topper fra Vila, bikbok ol. disse satt som et pølseskinn før jul til tross for stort vekttap det siste året, men nå fikk jeg de på uten problemer og de satt pent! Utrolig morsomt å gå på "shopping" i klesskapet og finne frem klær som man har savnet og endelig kan bruke igjen, men siden jeg ikke har noe treningstøy fra tidligere må jeg kjøpe nytt. Igår var jeg derfor på nettshopping og kjøpte meg ny treningstights og bh, gleder meg til de dukker opp i posten. Ingenting er som nytt og fresht treningstøy, skikkelig motivasjon for fremtidige treningsøkter. 


  Stay in place power "push up" til 299,- finner du her 
  Röhnisch shape Lydia anti-shake 7/8 tights i fargen watermelon til 699,- finner du her 


  Q: er treningstøy viktig for deg? 

  Charlotte Tunes

  18.02.2014 kl.18:34

  Åå, den tightsen var kjempe fin :-D

  projectbride

  18.02.2014 kl.18:41

  Har vurdert samme treningsBH så håper du kan skrive litt om hvordan den er når du mottar den?

  Sliter med å finne gode treningsBHer som sitter godt og ikke minst gir støtte.

  Celinekm

  18.02.2014 kl.18:58

  Såfint:)

  ginaek

  18.02.2014 kl.19:00

  Jeg likte den tightsen veldig godt:D

  Elise

  18.02.2014 kl.19:27

  Utrolig fine! :D

  Hilde

  04.03.2014 kl.18:19

  Nå er det lenge siden vi har hørt fra deg. Du klager av og til på få lesere og lite kommentarer. Det henger kanskje litt sammen med at det noen ganger går veldig lang tid mellom innleggene dine...? Skjønner jo at det er mer motiverende å skrive når man får kommentarer -men blir litt som en ond sirkel liksom. Få innlegg, få kommentarer, få innlegg, enda færre kommentarer, ingen innlegg...? Håper du snart er tilbake!

  Karoline

  05.03.2014 kl.19:34

  Superfin tights-å ja! Treningstøy er viktig!! Siste kolleksjonen fra hm er Superfin......:) stå på videre!
  Skriv en ny kommentar
  Lillian

  25 år gammel 4-barnsmor som blogger om veien mot drømmekroppen.

  workoutmom Matbloggtoppen

  Kategorier

  Arkiv

  Bloggdesign

  Designmalen er kodet og designet av KvDesign
  hits